top of page
Event - Chokladtanten - Rinnande choklad i pralinform

Event

Vackra, goda chokladpraliner är perfekta som gå-bortpresent eller "extra allt" som komplement till en blombukett.

Bjud era vänner på chokladlyx vid bröllop, dop, student eller annat. Har ni övernattande gäster vid ert bröllop kan ni överraska med hjärtformade praliner på kudden!

Självklart hör praliner även till jul, påsk, mors och fars dag, Halloween, Alla hjärtans dag och egentligen vilken dag som helst!

Du kan beställa specialpraliner med företagslogga eller egen bild och själv komma med förslag på smaker. 

Tacka föreläsarna vid ett företagsevent. Uppvakta kollegor eller anställda som fyller jämnt. Möjligheterna är oändliga. Kontakta oss med dina idéer så hjälps vi åt att ta det i mål.

Pralinprovning - Chokladtanten

PRALINPROVNING

Beställ enstaka praliner och ha blindprovning på jobbet, på möhippan eller som pausnummer under ett seminarium. Chokladtanten väljer ut praliner som passar och tipsar om i vilken ordning de bör intas. Endast en av er får veta vilka fyllningar pralinerna innehåller och denna person har en detaljerad innehållsförteckning. 

Du kan också välja att ha pralinprovning under Chokladtantens ledning. Hos Chokladtanten, på ditt jobb eller via webben.

Chokladprovning - Chokladtanten

CHOKLADPROVNING

Vill du veta mer om chokladens ursprung och se vilken variation som finns? Boka en chokladprovning!

Denna kan genomföras hos Chokladtanten, på ditt jobb eller via webben. I så fall skickas chokladen ut i förväg och vi ser till att alla vet i vilken ordning allt ska smakas. 

After Work - Goodiebags från Chokladtanten

AFTER WORK

Chokladtanten kan leverera chokladpraliner till ert AW!

Ska ni skicka ut Goodie-Bags till personalen att avnjuta vid digital AW?

Chokladtanten kan fixa pralinerna och även packa och skicka till era anställda. 

Pralinkurs - Chokladtanten

PRALINKURS

Boka en pralinkurs hos Chokladtanten i Norrviken, Sollentuna. 

Under kursen får du lära dig grunderna i pralintillverkning och får med dig de praliner du tillverkar.

 

Du har också möjlighet att köpa med dig grundmaterial för att sätta igång själv, några enkla basrecept plus lite tips om var du kan hitta recept. 

Babyshower med Chokladtantens praliner

BABY SHOWER

Ska du arrangera ett privat event, t.ex. babyshower? Då kan Chokladtanten leverera chokladpraliner med barn- eller babytema. Kanske du vill ha praliner med egen bild, eller speciell smak? Hör av dig till oss, så fixar vi praliner enligt dina önskemål.

"Chokladtantens fantastiska praliner har funnits med under våra digitala events inom Region Stockholm. Medarbetarna tyckte att de var lyxiga, fina och otroligt goda. Eventen har gjort succé under pandemin då vi alla jobbade hemifrån."

Marie-Louise, Regionassistent Sweco IT för samhällsutveckling

HYR VÅR RULLANDE PRALINVAGN

Chokladtantens ombyggda hästtransport fungerar som ambulerande pralinkiosk, men också som fikavagn vid tävlingar och events.

 

Du kan hyra in  vagnen, bemannad och utrustad med kaffe, fikabröd, belgiska våfflor, toast eller glass. Den kan även användas som barvagn, allt beroende på vad du behöver.

Ska du ha bröllop i trädgården? Ta dit chokladvagnen!

Praliner, lakrits och företagspraliner

Chokladtanten har vackra och välsmakande chokladpraliner som man kan beställa enstaka eller i askar med färdiga kollektioner.

Vi är även återförsäljare till Nammi, som har världens bästa (tycker vi) lakrits från Island. Saknar vi just den sort du vill ha, så beställer vi hem!

Vill du som företagare specialbeställa praliner med egna företagsloggan? Inga problem, vi kan även hjälpa till med utskick till personal eller kunder. 

bottom of page